24.6.2011

Royal Caribbean: Välimeren risteily

kuva cruisesca

Tämän kesäinen ulkomaanmatka sijoittuu välimerelle. Alun perin meidän ei pitänyt matkustaa minnekään,  mutta isän ehdottaessa välimeren risteilyä pienellä tai hieman suuremmalla porukalla, ei kenelläkään ollut mitään sitä vastaan. 
Risteilemme Royal Caribbean Cruises -nimisellä laivayhtiöllä, ja matkamme alkaa Roomasta elokuun toisella viikolla. Risteily kestää viikon, jonka jälkeen yövymme vielä yhden yön leirintäalueella Roomassa. Ylimääräiseen yöpymiseen oli syynä huonot lentoyhteydet, sillä lähes kaikki löytämämme sunnuntain paluulennot maksoivat liikaa, tai sisälsivät liian paljon vaihtoja. 

Menolennon löysimme halvalla Norwegianialta (69€)/hlö ja paluulennot maanantaille otimme Ryanairilta (39€/hlö). Itse risteily on varattu Kaleva Travelsin kautta, sillä se tuli halvemmaksi, kuin suoraan Royal Caribbeanilta ostettaessa. Lisäksi yksi yö leirintäalueelta maksoi 30€ hengeltä.
Matkalle meitä on lähdössä neljä, ja päätimme pitkän harkinnan jälkeen ostaa kaksi kahden hengen hyttiä, joissa molemmissa on parveke. Onnistuimme saamaan viimeiset alennushinnoitellut parvekehytit, jolloin hyteille tuli hintaa 715€/henkilö. Parvekkeelliset hytit olivat melko kalliita, mutta tämä taitaa olla sellainen " kerran elämässä " - matka, niin päätimme panostaa hieman enemmän. :)

Ei kommentteja: